Holger Danske

Velkommen til Holger Danske, Geilenkirchen / Brunssum! Foreningen ligger i et område med et utal af muligheder og oplevelser! Tri-Border området består af landene Belgien, Holland og Tyskland – her er der kort afstand til skøn natur, historiske lokationer og spændende storbyer.

Et af de tilbud området byder på er foreningen “Holger Danske”. Vi er en forening af danskere her i området, primært med tilknytning til Geilenkirchen i Tyskland og Brunssum i Holland. I Holger Danske er der ca. 45 familier som er medlem.

Som en del af det danske samfund her i området, vil vi hermed byde dig / jer hjertelig velkommen med et ønske om et positivt og lærerigt ophold.

Holger Danske er en upolitisk forening, stiftet 25 juni 1992, som bl.a. har til formål at opretholde dansk skik og kultur, dels gennem sociale arrangementer, dels gennem informations virksomhed. Samtidig prøver foreningen at samle svar på en mængde praktiske spørgsmål, som naturligt opstår når man nu bor og arbejder uden for vores lille andedam, Danmark.

Det vedrører områder som indkøbsmuligheder, restauranter, rejsemål/udflugter seværdigheder o.s.v.

I foreningen, Holger Danske, udføres det daglige arbejde af en bestyrelse på 5 personer. Vi laver arrangementer af forskellig art for både børn og voksne. Det være sig skovture, udflugter eller fester mm.

Har dette vakt din/jeres interesse, da kan medlemskab opnås ved henvendelse til en af bestyrelsesmedlemmerne, eller indtast dine data her på hjemmesiden.

Medlemskabet koster 2 EUR pr måned pr familie uanset størrelse. Bedre tilbud findes ikke; så slå til.